Mind ur Life

Met Mind ur Life hebben wij als doel om het bewustzijn en het gebruik van de mind en de levenswijsheid te vergroten voor zo veel mogelijk volwassenen en kinderen. Juist begrip, training, focus en toepassing van de mind en de wijsheid kan een enorme positieve invloed op ieders leven hebben.

We doen dit door de beste trademark-meditatie/mind- en life skill-programma’s van Azië naar Nederland te halen:

  1. De succesvolle meditatie-programma’s Meditation Made Simple™ (MMS), Meditation in Action™ (MIA) en Masters of Meditation™ (MoM).
  2. De succesvolle SoulKids™ life skills-workshop en persoonlijke coaching-methodiek.

Deze programma’s zijn ontwikkeld door Vikas Malkani, oprichter van SoulCentre Singapore, het no. 1 centrum voor persoonlijke ontwikkeling in Azië.

Wij zijn persoonlijk door Vikas getraind en gecertificeerd om les te geven in zijn impactvolle, effectieve en praktische programma’s en zijn daarmee de enigen in Nederland.

 

Mind ur Life is een bewust gekozen bedrijfsnaam met een dubbele betekenis

  1. Het is goed om mindful/bewust te zijn van je leven. Mindful zijn ten aanzien van je leven leidt tot vragen als: ben je gelukkig met je leven? Zijn er aspecten die je zou willen veranderen? Leid jij je leven of word je door het leven geleefd? Wie wil je zijn? Wat is je passie?
  2. Je kunt je mind gebruiken om het leven te creëren dat je wilt. Je mind gebruiken om je gewenste leven te creëren is uitvoering geven aan de eeuwenoude wijsheid 'je gedachten creëren je realiteit', ook verwoord als 'zoals je denkt, zul je zijn'. Het is mogelijk en is het niet wat we allemaal willen? Zou het niet fantastisch zijn om, zoals Vikas Malkani zegt, 'de schrijver te zijn van je eigen levensverhaal'?

 

Mind ur Life biedt drie soorten training en inspiratie

  1. (trademark) Meditatie-cursussen, van introductie- tot mastery-niveau, voor volwassenen, kinderen en business.
  2. SoulKids™ workshop en -coaching voor kinderen.
  3. Life skill-cursussen en -coaching voor volwassenen en business.

 

Meditatie-cursussen

We bieden de unieke, zeer effectieve meditatie-cursussen, die zijn ontwikkeld door onze leraar Vikas Malkani aan (Meditation Made Simple™, Meditation in Action™, Masters of Meditation™). Deze cursussen hebben een positieve invloed gehad op duizenden mensen wereldwijd en worden gezien als de besten in Azië.

In de meditatie-cursussen leer je hoe de mind de basis is voor je hele leven en hoe je je mind kunt trainen, focussen en gebruiken door meditatie-technieken, om het leven te creëren dat je wilt.

Meditatie/mind-training is beschikbaar voor volwassenen, kinderen en bedrijven.

 

SoulKids™ workshop en -coaching

We bieden de unieke, zeer effectieve SoulKids™ life skill-training, ook ontwikkeld door Vikas Malkani. De Soulkids™ workshop en -coaching-methode hebben een bewezen staat van dienst in het succesvol verbeteren van het leven van duizenden mensen wereldwijd. Het SoulKids™​​​​​​ programma heeft vele prijzen gewonnen voor het beste life skill-programma in Azië.

In onze cursussen leert je kind praktische, leuke en impactvolle levenslessen. Deze zijn gebaseerd op wijsheid en leren je kind zelfvertrouwen, positief denken, focus en andere essentiële skills voor succes, groei en geluk in het leven.

SoulKids™ training is geschikt voor kinderen van 6 tot 16 jaar.   

 

Life skills-training en -coaching

We bieden de Best(e) Ouder training voor ouders.

We bieden Best Business training om werknemers en teams te inspireren de resultaten van de business te verbeteren.

We bieden 1-op-1 Best Coaching om specifieke en gerichte support en advies te geven voor verandering en verbetering in je leven. Best Coaching is beschikbaar voor volwassenen.

In onze training en coaching maken we gebruik van wisdom, mind-bewustzijn en bewezen hulpmiddelen en technieken om je op de best mogelijke manier te ondersteunen.   

 

Met Mind ur Life willen we mensen introduceren en inspireren in de kracht van de mind en op wijsheid gebaseerde levenslessen, gebaseerd op de beste programma’s van Azië, om je te helpen vele aspecten van je leven te verbeteren.

 

Ben jij er klaar voor geïnspireerd te worden en je leven beter te maken?

 

U kunt ons ook vinden via social media