Meditation in Action™

Ervaar grotere voordelen door mind-bewustzijn te implementeren in je dagelijkse leven

In Meditation Made Simple™ (MMS) heb je de basis van mind-bewustzijn en mind-focus geleerd. Je zult voordelen in je leven hebben ervaren door je begrip van de wijsheid en het gebruik van een of meer van de simpele MMS-technieken die je hebt geleerd.

Ben je geïnteresseerd om de MMS-lessen verder te brengen en mind-bewustzijn een integraal onderdeel te maken van hoe je leeft en zo de voordelen verder te vergroten?

Doe dan mee met Meditation in Action™ (MIA), de tweede stap in onze trademark-meditatie-cursussen, ook ontwikkeld door Vikas Malkani. Door dit programma leer je de meditatie-wijsheid op een dieper niveau door een aantal meer geavanceerde meditatie-technieken.

Creëer het leven dat je wilt

In MIA leer je hoe je meditatie een integraal onderdeel van je dagelijkse leven kunt maken. De meditatie-technieken stellen je in staat om het leven te creëren dat je wilt. Je wordt meer gefocust, positiever, gelukkiger, kalmer en je hebt meer plezier en je leert om nog beter om te gaan met stress. Je krijgt betere controle over je leven.

Het programma bestaat uit 4 sessies van ieder 2 uur.

MIA wordt gegeven door Cate Oeverhaus of Anton Broers. Cate en Anton zijn beiden persoonlijk getraind door Vikas Malkani in SoulCentre Singapore en gecertificeerd door Vikas om les te geven in dit programma.

De cursus is totaal niet religieus en je moet Meditation Made Simple™ hebben gedaan, voordat je er aan mee kunt doen.

 

Programma-details

Programma-duur: 4 x 2 uur
Prijs (in Groep): EUR 369 (incl. BTW)
Prijs (1-op-1): EUR 549 (incl. BTW)

 

U kunt ons ook vinden via social media