Soulkids™ workshop

Essentiële life skills voor het beste leven voor je kind!

Soulkids™ is ontwikkeld door Vikas Malkani in 2003. Op basis van zijn werk met vele volwassenen over de uitdagingen in hun leven, realiseerde Vikas zich dat veel van de issues van volwassenen worden veroorzaakt door overtuigingen en conditionering uit de kindertijd. Hij wijdde zich aan het ontwikkelen van een programma, gericht op het veranderen van mindset en overtuigingen van kinderen, op mogelijkheden en op wat kinderen kunnen bereiken.

In SoulKids™ leren kinderen samen life skills, zoals onafhankelijkheid, discipline, doelen stellen, leiderschap, teamwork, zelfbewustzijn en positief denken; skills, noodzakelijk voor het creëren van een gelukkig en succesvol leven.

SoulKids™ helpt kinderen om hun innerlijke potentieel en hun mogelijkheden te realiseren en geeft hun effectieve hulpmiddelen en technieken het leven te creëren dat ze willen. Het geeft een kind de sleutels om de beste, gelukkigste en meest succesvolle persoon te worden, die hij of zij kan zijn.

SoulKids™ is plezier, leuk, interactief en krachtig

SoulKids™ is plezier, leuk, interactief en krachtig. Het programma bestaat uit 2 dagen van 6 uur of 6 tot 8 kortere sessies van elk 1.5 à 2 uur. Het is voor kinderen van 6 tot 11 jaar en van 11 tot 16 jaar.

Kinderen die mee hebben gedaan met SoulKids™ vonden het fantastisch en kwamen er vandaan met meer zelfvertrouwen, focus en gevoel van geluk.

De workshop wordt gegeven door Anton Broers. Anton is persoonlijk getraind als SoulKids™ mentor door Vikas Malkani in SoulCentre Singapore en gecertificeerd door Vikas om les te geven in dit programma.

 

Programma-details

Programma-duur: 2 x 6 uur of 6 x 2 uur of 8 x 1.5 uur
Prijs: EUR 399 (incl. BTW)

 

"Alle spelletjes waren leuk en we leerden er dingen van. SoulKids was geweldig. Ik wil er weer naar toe en meer leren."

Sophia, 6

"Nadat ik SoulKids had gedaan, deed ik mee aan een zwemwedstrijd, wat ik eerder niet zou hebben gedaan. Toen ik zenuwachtig was, zei ik tegen mezelf: "Ik ben dapper". En toen was ik niet meer zenuwachtig."

Marni, 8

"Ik houd van de spelletjes en lessen die ze me leerden. Ik heb geleerd zelfvertrouwen te hebben en om mezelf te zijn. De lessen van de verhalen hebben me het meeste geleerd. Ik heb geleerd vertrouwen te hebben en niet te geloven in angsten, maar er juist op af te gaan."

Olivia, 11

"Ik houd van SoulKids! Je leert er zo veel van. Ik heb geleerd dat iedereen speciaal en fantastisch is op z'n eigen unieke manier. Iedereen heeft voor- en nadelen, maar je bent de coolste persoon in de hele wereld gewoon zoals je bent."

Anthea, 12

U kunt ons ook vinden via social media