Masters of Meditation™

Master je mind, master je leven

Door Meditation in Action™ (MIA) is meditatie een dagelijks onderdeel van je leven geworden en heb je vele voordelen ervaren, zoals minder stress, betere gezondheid, meer rust en geluk. Op het hoogste niveau echter gaat meditatie over het begrijpen van het spel dat het leven is en hoe je dat als een master kunt spelen.

Masters of Meditation™ (MoM) is de derde stap in onze trademark-meditatie-training-programma’s en is ook ontwikkeld door Vikas Malkani. Deze cursus voor gevorderde studenten bestaat uit 10 sessies van elk 2.5 uur, waarin je geïntroduceerd wordt in de hoogste wijsheid van het leven en je gevorderde meditatie-toepassingen leert die zeer effectief zijn in het brengen van positive verandering. 

Begrijp het leven en leef als een master

Je leert het manifestatie-proces en hoe je bewust je eigen leven kunt creëren. Je zult gaan begrijpen hoe je gedachten leiden tot overtuigingen die onbewust je leven regeren. MoM bevat ook lessen over hoe je een ‘happy mind’ ontwikkelt en hoe je vrij wordt van innerlijk lijden, veroorzaakt door (bijvoorbeeld) dagelijkse stress of pijn uit het verleden. Ook leer je de universele levenswetten kennen, inclusief uitleg over de wet van Karma en hoe je die wetten kunt gebruiken om er voordeel uit te halen.

MoM maakt je de master van je mind, je emoties en je leven.

MoM wordt gegeven door Cate Oeverhaus of Anton Broers. Cate en Anton zijn beiden persoonlijk getraind door Vikas Malkani in SoulCentre Singapore en gecertificeerd door Vikas om les te geven in dit programma.

De cursus is totaal niet religieus en je moet Meditation Made Simple™ en Meditation in Action™ hebben gedaan voordat je er aan mee kunt doen.

 

Programma-details

Programma-duur: 10 x 2.5 hours
Prijs (in Groep): EUR 1800 (incl. BTW)

 

U kunt ons ook vinden via social media