Skills voor een beter leven

Life skills die helpen je leven en business beter te maken

Het leven is niet een willekeurig spel met willekeurige resultaten. Het leven heeft bepaalde ‘wetten’ die, indien bekend en begrepen, gebruikt kunnen worden om het gewenste leven te creëren. De persoon die het leven begrijpt is gelukkiger, succesvoller en een beter voorbeeld voor anderen.

Het leven is een te leren proces. Wijsheid en bewustzijn van de mind helpen om duidelijk te maken hoe het leven werkt en geven praktische adviezen en technieken om het leven te creëren en te optimaliseren. De juiste skills helpen om het leven of de business beter te maken. Ze helpen om het beste uit het leven te halen.

Coaching, ouderschap en business op basis van wisdom

We bieden Best Coaching voor volwassenen om inzicht en praktische hulp te geven voor het verbeteren van vele aspecten van het leven.

We geven de Best(e) Ouder cursus ter ondersteuning van ouders om de beste ouder voor hun kind te zijn. Best(e) Ouder is een effectieve toevoeging aan onze SoulKidsTM programma’s voor je kind.

We geven Best Business programma’s om mensen en teams te inspireren betere business-resultaten te leveren.

Wij, Cate Oeverhaus en Anton Broers, zijn beiden persoonlijk getraind en gecertificeerd door Vikas Malkani in SoulCentre Singapore als meditatie-leraar en life skill-coach. In onze programma’s gebruiken we onze uitgebreide mind- en wisdom-training en toepassing om maximaal voordeel voor jou te realiseren.

 

 

ONZE PROGRAMMA'S

U kunt ons ook vinden via social media