Stressvrij Leven!

Door controle te krijgen over je mind, krijg je controle over je leven en kun je stressvrij leven.

Je mind produceert iedere dag tenminste 60.000 gedachten. Voor een ongetrainde mind betreffen de meeste van deze gedachten spijt over het verleden of zorgen over de toekomst en zijn het iedere dag grotendeels dezelfde gedachten. Wat je denkt, heeft impact op je ervaring van het leven. Negatief denken kan stress veroorzaken, wat resulteert in meer negatief denken, waardoor je ervaring van het leven slechter wordt.

Je kunt je mind trainen. Je kunt je mind een krachtige vriend in je leven maken. Meditatie- of mind-training, zoals onderwezen door de ‘Himalayan masters’, leert je hoe dat kan. Met een getrainde en gefocuste mind kun je controle krijgen over je leven en leven zonder stress.

De beste meditatie-programma's van Azië

Wij geven les in de beste meditatie- en mind-programma’s van Azië,  ontwikkeld door Vikas Malkani, die is getraind in de lijn van de ‘Himalayan masters’. Deze trademark-programma’s hebben een bewezen track-record en hebben de levens van duizenden volwassenen en kinderen helpen verbeteren.

Wij, Cate Oeverhaus en Anton Broers, zijn beiden persoonlijk getraind door Vikas Malkani in SoulCentre Singapore en gecertificeerd door hem om les te geven in zijn meditatie-programma’s.

 

 

ONZE PROGRAMMA'S

U kunt ons ook vinden via social media