Best Coaching

Mind- en wisdom-inspiratie om je leven te verbeteren

Het leven is het grootste kado, het leven is waardevol, het leven is er om van te genieten. Maar dit is helaas niet de ervaring van het leven voor iedereen. Veel mensen ervaren het leven als een achtbaan. Ze hebben problemen met zichzelf (bijv. laag zelfvertrouwen), in relaties met anderen, met het maken van keuzes, op het werk, ze hebben last van stress en gezondheidsklachten. Daarom voelen mensen zich niet gelukkig en succesvol. Ze voelen zich leeg van binnen.

Leven kun je leren. Vrijheid, geluk en succes zijn het geboorterecht van ons allen en kunnen door iedereen worden gerealiseerd. Vikas Malkani zegt het als volgt: “Je bent de schrijver van je eigen levensverhaal.” Je hebt de mogelijkheid om je leven in eigen handen te nemen en de externe realiteit te creëren die je wilt. Bewustzijn van je mind en wijsheid laat je zien hoe.

1-op-1 aandacht en hulp om specifieke issues op te lossen

In Best Coaching ontvang je 1-op-1 aandacht en hulp om specifieke issues die je wilt aanpakken, op te lossen. De sessies zijn gestructureerd om gedrags-, emotionele- of sociale issues waar je hulp bij kunt gebruiken, te adresseren. Het coaching-proces is gericht en effectief en maakt gebruik van mind-bewustzijn en de wijsheid van het leven om verbetering te inspireren. Je zult je meer bewust worden van je (beperkende) overtuigingen en je krijgt praktische hulpmiddelen om je leven te verbeteren. Je zult je weer krachtig gaan voelen.

Voordelen die je kunt krijgen door Best Coaching zijn bijvoorbeeld: vergroten van zelfvertrouwen, verbeteren van relaties, stress-vermindering, oplossen van issues met het verleden, grotere focus en concentratie, minder angsten, betere gezondheid en meer geluk. Positieve verandering is snel mogelijk of kan langer duren, afhankelijk van je individuele situatie en de aan te pakken issues.  

Best Coaching wordt verzorgd door Cate Oeverhaus of Anton Broers, die beiden persoonlijk getraind en gecertificeerd zijn als meditatie-leraar en life skill-coach door Vikas Malkani in SoulCentre Singapore.

 

Programma-details

Sessie-duur: tussen 1 - 1.5 uur
Intake gesprek EUR 50 (incl. BTW)
Prijs 1 sessie: EUR 149 (incl. BTW)
Prijs 3 sessies: EUR 399 (incl. BTW)
Prijs 6 sessies: EUR 749 (incl. BTW)

 

U kunt ons ook vinden via social media