Best(e) Ouder

De beste ouder voor je kind zijn

Als ouder wil je het beste voor je kind. En jouw rol van ouder is heel belangrijk. Maar hoe kun je de beste ouder zijn als ouderschap, op iedere leeftijd van je kind, een geheel nieuwe ervaring is? Kinderen leren van voorbeelden, niet van instructies. Om als ouder je kind op de best mogelijke manier op te voeden en te ondersteunen, zou je eerst jezelf moeten trainen, zodat je het juiste voorbeeld kunt geven. 

In de Best(e) Ouder cursus zul je je bewuster worden van jezelf en je rol als ouder. In de training leer je vaardigheden en zul je veranderingen in jezelf gaan zien die je in staat stellen de beste ouder te zijn voor je kind, op elke leeftijd. Je zult jezelf beter leren kennen, je wordt je bewuster van je denken en doen en je leert hoe je het goede voorbeeld kunt zijn. De cursus is een effectieve ondersteuning voor je om de beste ouder te zijn.

Ouder zijn is een groot voorrecht

De training is gebaseerd op het succesvolle SoulKids™ programma, is een 1-daagse cursus, is leuk en interactief en maakt gebruik van verhalen en verschillende oefeningen om de lessen duidelijk te maken.

Ouder zijn is een voorrecht. Het geeft je de mogelijkheid om een nieuw mens(je) te zien opgroeien en te zien bloeien. En het geeft je de mogelijkheid zelf te leren, te ontwikkelen en te groeien. Het is gezegd dat als je je kind onbaatzuchtig, liefdevol en vakkundig opvoedt, je zelf wijs zult zijn geworden tegen de tijd dat het kind opgegroeid is.

De cursus wordt gegeven door Anton Broers. Anton is persoonlijk getraind en gecertificeerd door Vikas Malkani als SoulKids™ mentor en -coach in SoulCentre Singapore en hij gebruikt zijn lessen als mentor en coach en eigen ervaringen om je te inspireren de beste ouder te zijn voor je kind.

 

Programma-details

Programma-duur: 1 hele dag
Prijs (in Groep): EUR 369 (incl. BTW)

 

U kunt ons ook vinden via social media