Soulkids™ Coaching

Geef je kinderen de hulpmiddelen die ze nodig hebben om een leven vol geluk en succes te creëren

Individuele coaching is een service voor je kind (vanaf 6 jaar) om hun persoonlijke groei en ontwikkeling te ondersteunen. Essentiële life skills voor een gelukkig en succesvol leven worden aan je kind meegegeven in de 1-op-1 sessies tussen je kind en de coach. Het SoulKids™ individuele coaching-proces is een uniek trademark-coaching-proces, ontwikkeld door Vikas Malkani, ter ondersteuning van de persoonlijke groei van je kind, in alle aspecten.

Je kind ontvangt praktische hulpmiddelen om meer zelfvertrouwen, geluk en  gevoel van verantwoordelijkheid te ontwikkelen, een betere teamspeler te worden, creatief denken te stimuleren, stress te reduceren en zijn of haar positieve mindset en overtuigingen te vergroten.

1-op-1 aandacht en ondersteuning voor je kind

SoulKids™ coaching geeft 1-op-1 aandacht en ondersteuning aan je kind. In de sessies kunnen specifieke issues geadresseerd worden, inclusief gedrags-, emotionele- of sociale issues waar je kind hulp bij kan gebruiken. De wereld van vandaag met social media-invloed 24-uur per dag en de snelle veranderingen om ons heen, creëren uitdagingen voor je kind. Opgroeien kan daarnaast met onzekerheden en vragen gepaard gaan, die het best kunnen worden aangepakt met de juiste mindset en het juiste perspectief.

Positieve verandering kan snel optreden of kan wat langer duren, afhankelijk van de individuele situatie en de te adresseren uitdagingen. Verandering is afhankelijk van de wil en de bereidheid van je kind (en de ouder) en vereist dat er actie wordt ondernomen op de adviezen van de coach. De ervaring laat zien dat SoulKids™ coaching zeer effectief is en een grote hulp aan het welzijn van je kind.

SoulKids™ coaching wordt verzorgd door Anton Broers of Cate Oeverhaus. Cate en Anton zijn beiden persoonlijk getraind en gecertificeerd door Vikas Malkani in SoulCentre Singapore als SoulKids™ coach. Anton of Cate zullen een band met je kind opbouwen, aandacht besteden aan hun mindset, emoties en uitdagingen en effectieve ondersteuning en praktische hulpmiddelen aanbieden waar je kind groot voordeel van kan hebben.

 

Programma-details

Sessie-duur: tussen 1 - 1.5 uur
Prijs 1 sessie: EUR 115 (incl. BTW)
Prijs 3 sessies: EUR 299 (incl. BTW)
Prijs 6 sessies: EUR 499 (incl. BTW)

 

U kunt ons ook vinden via social media