Zelfverzekerde Kids!

De SoulKids™ workshop en -coaching helpen je kind bij het ontwikkelen van zelfverzekerdheid, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen.

Zelfvertrouwen is de basis voor een gelukkig en succesvol leven. Een zelfverzekerde mindset is een vriend van je kind voor het hele leven. Je kind heeft er voordeel van in het realiseren van mogelijkheden en in het omgaan met uitdagingen die hij of zij zal tegenkomen. Een gebrek aan zelfvertrouwen kan tegenwerken in het nastreven van dromen, in relaties met anderen en in het omgaan met teleurstellingen en tegenslagen. Een positief zelfbeeld doet je kind groeien, terwijl een negatief zelfbeeld je kind tegenhoudt in het leven.

Ideeën en overtuigingen uit de kinderjaren blijven een kind altijd bij. Educatie, bijgebracht op jonge leeftijd, heeft een grotere impact op het leven dan leren op latere leeftijd. Iedereen kan een mindset van zelfverzekerdheid ontwikkelen. Het aanleren van deze mindset op jonge leeftijd is de meest efficiënte en natuurlijke manier. De mind van een kind is open en vol vertrouwen. Je kind helpen een mind te ontwikkelen met de juiste gedachten en overtuigingen over hem- of haarzelf is de belangrijkste bijdrage die je kunt maken aan het leven van je kind. Je dochter of zoon zal er haar of zijn hele leven de voordelen van ervaren.  

SoulKids™ heeft het leven van duizenden kinderen positief beïnvloed

Wij gebruiken de SoulKids™ workshop en passen het SoulKids™ coaching proces toe, ontwikkeld door Vikas Malkani. SoulKids™​​​​​ is een bekroond life skills-training-programma voor kinderen en wordt beschouwd als het beste programma van Azië. Door SoulKids™ leren kinderen zelfvertrouwen, probleem-oplossende vaardigheden en andere belangrijke life skills op een leuke, interactieve, impactvolle en ‘empowering’ manier door verhalen en spellen. SoulKids™ heeft een bewezen track-record in het positief beïnvloeden van de levens van duizenden kinderen.

Wij, Cate Oeverhaus en Anton Broers, zijn beiden persoonlijk getraind door Vikas Malkani in SoulCentre Singapore als SoulKids™ mentor en -coach en gecertificeerd om de SoulKids™ workshop te geven en SoulKids™ coaching te gebruiken.

 

 

ONZE PROGRAMMA'S

U kunt ons ook vinden via social media