Hoi,

Ik ben Anton Broers

Ik ben geboren in Alkmaar in Nederland. Na het behalen van mijn doctoraal bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, trad ik in 1995 in dienst bij Shell, waar ik een succesvolle corporate carrière van 25 jaar heb gehad, waarvan 8 jaar in het buitenland in Maleisië, Singapore en de Verenigde Staten.

In 1998 ben ik getrouwd met mijn lieve Cate en we hebben 3 prachtige kinderen: Max, Daan and Merel. Ouder zijn is een zegen en een prachtige leerervaring, waar ik iedere dag van geniet.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het leven en hoe gelukkig te zijn. In mijn studententijd kreeg ik inspiratie van de boeken van Dr. Wayne Dyer en Dr. Deepak Chopra. Mijn interesse werd groter na het lezen van 'Autobiography of a yogi' van Paramahansa Yogananda, omdat het mijn overtuiging dat een prachtig leven mogelijk is voor iedereen, versterkte. En dat dat kan door meditatie. Ik wilde graag meer leren.

Een prachtig leven is mogelijk voor iedereen

Mijn corporate carrière bracht ons naar Azië, de geboorteplek van meditatie en wijsheid. In Singapore volgde ik trainingen van Vikas Malkani tot gecertificeerd meditatie-leraar, gecertificeerd SoulKids™ mentor en -coach en life-coach. Ik gaf les in het SoulKids™ programma aan kinderen tijdens weekenden en toen zag ik de enorme positieve impact die het op hen had. De meeste kinderen wilden deze fantastische life skill-cursus voor kinderen nog een keer meemaken. In de afgelopen jaren heb ik meditatie-les gegeven aan geïnteresseerde vrienden en collega’s. De positieve feedback bevestigde iedere keer weer de kracht van deze mind- training. En doordat ik zelf groeide en leerde, werd ik een veelgevraagde mentor binnen Shell, waar collega’s die ik niet kende, me vroegen hun mentor te worden op basis van de positieve verhalen van mijn bestaande mentees. Mijn passie om mensen te inspireren en te coachen werd groter en groter.

Dr. Wayne Dyer’s advies 'ga niet dood met je muziek (i.e. je droom) nog in je' raakte me vanaf de eerste keer dat ik het hoorde. Na een succesvolle corporate carrière is het daarom tijd om mijn grote passie en droom na te gaan streven: mensen inspireren om gelukkig en succesvol te leven. Samen met Cate, die deze passie deelt, zijn we gestart met ons bedrijf Mind ur Life in januari 2020.

In Singapore vonden we de waardevolle schat van wijsheid door Vikas Malkani’s effectieve meditatie- en SoulKids™ life skill- programma’s. Met passie en enthousiasme brengen we deze programma’s naar Nederland om kinderen, volwassenen en business te inspireren en te helpen in hun levens.

 

Je kunt controle hebben over je leven. Ik leer je graag hoe!

 

U kunt ons ook vinden via social media