Terug naar Anton’s mind


Volg je droom (deel 2)

dinsdag, 21 juli 2020

SoulKids™ is een fantastisch programma met grote voordelen voor ieder kind. Op school leer je taal en rekenen. Bij SoulKids™ leer je life-skills die je helpen om gelukkig en succesvol te zijn in je leven. 

Kinderen houden van SoulKids™. En dat delen ze in feedback die ze geven. 

In mijn blog van 30 juni deelde ik de feedback die ik mocht ontvangen van Sara een paar jaar nadat ze had meegedaan met SoulKids™. In die blog schreef ik dat het volgen van je droom je zal helpen om een mooi leven te hebben. Ik schreef ook dat het goed is om (je) kinderen aan te moedigen hun dromen te ontdekken en na te streven. Het volgen van je dromen is een geheim voor succes in het leven. 

Ik schreef het volgende aan Sara nadat ik haar prachtige feedback mocht ontvangen.

 

Beste Sara,

Met deze e-mail wil ik je graag bedanken voor je mooie woorden en goede wensen. 

Heel goed dat je je SoulKids nog herinnert en ook dat je je nog herinnert hoe uniek, speciaal en abnormaal je bent en dat je passie om schrijver te worden nog steeds levend is.

Heel goed dat je mij bedankt maar, nog belangrijker, je zou jezelf moeten bedanken!

Weet je waarom? Omdat in contact blijven met de SoulKids lessen en ze toepassen in je leven er voor zullen zorgen dat je je beste leven zult hebben. 

Je beste leven resulteert in geluk, plezier, succes en alles wat je wenst voor jezelf.

Negeer je dromen nooit. Luister altijd naar je intuïtie (je stem van binnen) die je op weg helpt naar je beste leven.

Ik ben doorgegaan met mijn training bij Vikas Malkani die SoulKids heeft ontwikkeld. Hij is de grootste inspirator in mijn leven. In een van zijn trainingen deelde hij het volgende verhaal waar ik tranen van in mijn ogen kreeg. Het is een heel goede herinnering om je dromen te volgen dus ik denk dat het verhaal je zal aanspreken.

Het is tijd voor een oude man om te sterven. Hij weet het en hij heeft afscheid genomen van zijn familie en vrienden. Nu ligt hij alleen in zijn bed, zoals zijn laatste wens was: 'Laat me alleen. Het is goed zo.' Plotseling gaat de deur open en de man kijkt op. 'Wie is daar?', denkt hij, 'Ik dacht dat ik aan iedereen had gevraagd me alleen te laten?' De deur gaat verder open en hij kijkt. Hij ziet zijn droom binnenkomen (in de vorm van een persoon). Natuurlijk herkent de man zijn droom. 'Wat kom je doen?' vraagt de man. De droom zegt tegen de man: 'In je leven had je nooit enige aandacht voor me. Ik was er de hele tijd en ik hielp je je droom te herinneren maar je had nooit tijd voor me. Je vroeg me altijd te wachten of nog even geduld te hebben. Je gaf altijd de voorkeur aan andere dingen. Je droom heb je dus niet gerealiseerd. Ik ben gekomen om samen met je te sterven. En als je weer geboren wordt, dan ben ik weer bij je totdat je je droom vervult!'

De meeste mensen weten wat hun dromen zijn maar zijn te druk met andere 'dingen' om er aandacht aan te besteden. En als het te laat is dan hebben ze spijt...

Houd je dromen levend Sara.

Succes volgt uit het nemen van klein stapjes zonder ooit op te geven. En succes volgt als je duidelijk weet wat je intentie is, wat je wilt bereiken, zodat je acties neemt die je helpen je doelstellingen te realiseren. Laat me weten als je eerste boek wordt gepubliceerd!

Groet, Anton

 

SoulKids™ inspireert kinderen om het beste uit zichzelf te halen. Ik ben geïnspireerd om de krachtige en effectieve SoulKids™ lessen aan heel veel kinderen te leren!

- Anton

Reacties (0)

U kunt ons ook vinden via social media